Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 16 de juny del 2011

Presa de possessió

El dissabte dia 11 de juny varen prendre possessió els regidors electes del PSPV-PSOE de La Vilavella. La taula d'edat va estar formada pels nostres companys Carmen i Manel i com sempre varen demostrar la seva valua, quelcom que demostraran durant els propers quatre anys de la propera legislatura.
La companya Carmen va fer un xicotet parlament al donar-li el bastó de manament a l'alcalde on li va deixar clar que si necessiten el nostre recolçament el tindran sempre que redunde en el benefici dels nostres veïns.
Els socialistes farem una oposició constructiva tal i com fem sempre però amb un control rigurós a l'equip governant i passejaran com a bons socialistes el nom del nostre poble on faça falta.
No cal dir que des del PSPV-PSOE estem oberts a quantes suggerències se'ns facen arribar per part de la ciutadania. El nostre deure al consistori l'entenem des de la responsabilitat i com no pot ser d'altra manera al servei del ciutadà.
Ens hem caracteritzat pel nostre tarannà dialogant i ho continuarem fent. Que no li càpiga cap dubte a ningú que ens deixarem la pells treballant pel nostre municipi, encara que moltes vegades ens coste diners de la butxaca.
Recordar que l'alcalde va dir en la presa de possessió que renunciaria al sou de l'alcaldia, però continuarem vigilants per tal de que això no s'acabe convertint en cap presa de pel i tinga una lletra menuda, ja que a part del sou existeixen les dietes i pot acabar costant més l'espart que l'escurada.
Bé companys els que han eixit elegits regidors continuaran treballant per un somni ¡¡¡¡¡¡¡ACONSEGIR UN POBLE MILLOR I MÉS JUST!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada