Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 29 de juny del 2011

Primer ple de la legislatura

El PSPV de La Vilavella ha començat la nova legislatura amb un ple extrardinari en el qual s'han plantejat les arees en que es dividiran l'ajuntament i en les retribucions de la nova legislatura.
Les comissions en les quals estaran representats els socialistes són:

  • Hisenda--Sebastià
  • Obres--Manel
  • Festes--Carmen
  • Agricultura--Carmen
  • Benestar social--Manel
  • Joventut i esports--Sebastià
  • Junta de Portaveus--Sebastià

A partir d'ara ens podeu fer arribar qualsevol dubte o proposta per tal que ho fem arribar a l'ajuntament i poder aconsseguir el que és necessari per al nostre municipi. Ja sabeu que els nostres companys al consistori es deixaran la pell treballant per tothom i en benefici del veïns. Si voleu qualsevol cosa ens la conteu i ho intentarem portar a terme.
En un altre punt de l'ordre del dia es varen aprovar les noves retribucions dels regidors, les quals queden de la següent manera:
Regidors de l'oposició passen de percebre 30 Euros per comissió a 60 per comissió i de 50 Euros per plenari a 120 Euros. En aquest punt cal recordar que en la legislatura anterior els regidor socialistes cobraven uns 700Euros anuals. Aquestes quantitats no s'augmenten durant tota la legislatura.
Regidors del PP i alcalde, passen de cobrar 450€ fixes mensuals a 500€ excepte el primer tinent d'alcalde que passa de cobrar 500€ a 650€. L'alcalde i el segon tinent d'alcalde cobraran per comissió, plenaris i juntes de govern i cobraran cada més com a mínim 480€.
Els socialistes varen votar a favor de la revisió, ja que és una mera de reconèixer la labor que porta a terme l'oposició a l'ajuntament, encara que han demanat un estudi de la diferència que pot haver entre les percepcions de l'anterior legislatura i la que ara comença.
El PSPV farà un estudi a final d'any del que ha costat als veïns de La Vilavella el nou augment i si la diferència és molt gran els socialistes demanaran una revisió o es baixaran el sou

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada